Technics sxKN7000 keyboard

 

Het nieuwste top-keyboard van Technics is de sxKN7000.

Technics heeft gekozen voor een nieuw design waarmee dit keyboard onmiddellijk opvalt tussen al de andere.

Het heeft een neerklapbaar bedieningspaneel dat gesloten zowel de bedieningsknoppen als het klavier bedekt.

Heel het keyboard ziet er overigens zeer duurzaam en kwalitatief uit, enkel door er naar te kijken, nog voor erop gespeeld wordt weet je al dat de sxKN7000 iets wonderbaars is.

 

Het keyboard heeft veel nieuwe styles en klanken in vergelijking met zijn voorgangers en dit maakt dat de sxKN7000 werkelijk een volledig nieuw instrument is. 

Enkele cijfers :  96 nieuwe styles, 1236 klanken, 128 stemmig polyfoon.

Liefhebbers van het moderne orgel zoals bv. Hammond zullen verheugd zijn bij het aanhoren van de prachtige nieuwe orgel styles en klanken.

Technics heeft werkelijk aan de organist gedacht bij de ontwikkeling, men kan op heel eenvoudige wijze een baspedaal aansluiten.

Dit maakt dat de sxKN7000 de oplossing is voor ieder die zijn oude huiskamerorgel wil uitbreiden of vervangen door de nieuwste technologie.

 

Aan nieuwe technologie ontbreekt het zeker niet wanneer men spreekt over de sxKN7000.

Via een USB aansluiting maak je een verbinding met de PC en kan je software zoals nieuwe klanken, styles, digitale foto’s, … rechtstreeks in het keyboard downloaden.

Met de zeer gebruiksvriendelijke bijgeleverde audio recording software kan u uw eigen muziek via PC op CD zetten.

 

Wauw, fantastisch, zijn maar enkele van de woorden die men zegt bij het bekijken van een SD kaart, het nieuwste opslagmedium dat Technics gebruikt.

Dankzij de SD kaart hoeft men geen dure en kwetsbare hard disk meer te kopen. De SD kaarten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten gaande van 8 MB tot 512 MB. In de komende jaren komen er SD kaarten uit van 1,2 en 4 GB.

Op een SD kaart van 64MB die nog geen 100 euro kost kan men 2000 Technics files of 2500 midifiles + Lyrics zetten.

Een kaart van 128 MB kan men als volgt vullen : 4500 Technics files of 4000 midifiles + Lyrics of 40 MP3 files ( digitale audio ) enz.

Via deze SD kaarten kan je audio zoals MP3, CD tracks of Karaoke files afspelen op de sxKN7000 en meespelen of zingen.

 

Overigens is er ook nog een video out voorzien om de informatie van de sxKN7000 te bekijken op een extern scherm.

Op deze manier kan men perfect de tekst van Karaoke files weergeven, zelfs een slide show van digitale foto’s kan de sxKN7000 zo produceren terwijl u speelt.

 

U merkt het met de sxKN7000 heeft Technics iets wonderbaars gemaakt.

Bent u een moderne organist of keyboardspeler, aarzel dan zeker niet om dit keyboard te komen beluisteren en bespelen in de showroom van Music Electronics te Lokeren. U staat werkelijk op het punt een nieuw muzikaal hoogtepunt te beleven!

 

 

 

Door :  Music Electronics – Johan De Meyere

Klik hier voor uw persoonlijke prijsaanvraag